Link Exchanged

Wednesday, January 5, 2011

TolongLaBang

Aku ske letak gmba yg x de kene mengene
Korang ingat polis zaman skang nih smue baik-baik ? Kalu dulu ye ak pon percaya, tapi bile kena kat muke sendiri baru aku ubah pendirian aku.

Smalam aku ditahan atas kesalahan Lesen memandu aku sudah tamat tempoh perkhidmatannya. Tapi sejujurnya aku nyatakan bahawa ak tak ingat langsung perkara ini.

Tapi macam biasa la, kene jadi anak wayang dulu kasi lepas duit poket kite kan. Kalu abang polis tak bagi, kite pon redha jela terime surat cinta kan.

Tapi yang ak x bley terimanya ialah, Riak muke polis tu bile die cakap "korang nak ak lepaskan korang macam mane nih ?"

Aku pon cakap la " x kesa la bang, tapi janji saya mmg  esok pagi direct saya renew lesen saya, bcoz uma saya pon depan 2 je bang "

Die terdiam, mengulangi soalan yang same pada aku, sambil menunggu jawapan dari aku.Time 2 je ak terus tersedar yang sememangnya bukan alasan yang die nak , tapi RM$$ .


Skali lagi aku bertanye " Saya nak settlekan mcm mane nih bang ? kalu duit2 saya mmg x de skang nih". Niat aku untuk mengalih perhatian die daripada mintak duit.

" Korang bagi ak RM100 jela ,coz kalu aku kuar surat saman nih.Melayang 300 korang "


p/s : Betul juga abang polis nih.Tapi perlukah ak bagi ?







4 comments:

  1. fuh!!!
    xsemua macam tu..
    tapi pasti ada..
    heheee

    ReplyDelete
  2. zaman sekarang..










    semua dah xleh caye:)!











    thyyunxthiya.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...